Over mij

Noorderlings

Mathilde studeerde in 1998 af aan de Hanzehogeschool Groningen: Communicatie. Elf jaar geleden richtte ze Noorderlings Communicatie op. Een full service communicatie-adviesbureau voor opdrachtgevers in de publieke en maatschappelijke sector. Met een team gedreven professionals werkt ze aan uiteenlopende communicatie- en marketingvraagstukken: van strategisch advies, creatieve campagnes, detachering tot en met het verzorgen van communicatiemiddelen en -activiteiten. Variërend van websites, events tot films.

Mathilde: “De bureautijd was een toffe tijd! Zes mooie jaren, met een hecht team, fijne opdrachtgevers en uitdagende klussen. Maar toen het bureau groeide was ik steeds meer aan het managen en vooral ‘buiten’ om werk op te halen. Was dat ooit mijn ambitie? Nee! Mijn drijfveer was en is ‘inhoudelijk uitdagende klussen doen met leuke mensen.’ Dus tijd voor verandering!”

C77Rne-W0AAJbdA
Trainer communicatieve vaardigheden

"Mijn drijfveer? Uitdagende klussen doen met leuke mensen.”

Sinds vijf jaar werkt ze weer alleen. Omringd door een stevig netwerk zelfstandige professionals. Samen met twee bevriende ondernemers heeft ze haar kantoor aan de Visserstraat, in de binnenstad van Groningen. Mathilde heeft ruim 20 jaar ervaring in het communicatie- en marketingvak. Ze is vertrouwd met de wereld van – overheid – woningcorporaties – bedrijven – zorg – onderwijs – en welzijn. Verankerd in het noorden. Denker en doener, nuchter én hip. En waar het kan, met een knipoog. De naam zegt het al… Noorderling(s)!